partners

De RecruiterCode is mede mogelijk dankzij financiële ondersteuning van:

Intelligence Group

IntelligenceGroup is een internationaal data & tech bedrijf, opgericht in 2003. Intelligence Group is gespecialiseerd in het verzamelen en analyseren van Europese arbeidsmarkt- en wervingsdata door onder meer hun eigen onafhankelijke arbeidsmarktonderzoek, bedienen ze recruiters en intermediairs met hun innovatieve, praktische dashboards en rapporten. Ze noemen dit eigen onafhankelijke arbeidsmarktonderzoek ITAM. Dit staat voor International Talent Acquisition Monitor. Jaarlijks ondervragen ze ruim 125.000 respondenten in de Europese arbeidsmarkt. Dit onderzoek loopt al sinds 2003 en de data wordt elk kwartaal geactualiseerd.

HetRecruitingKantoor

Dagelijks zetten vijftig professionals zich bij of via ons in om de recruitmentkracht van organisaties te versterken. Wij ondersteunen organisaties met trainees, sourcing-as-a-service, talentpoolen, outsourcen en interim recruitment. In onze ogen is recruitment het leukste vak dat bestaat. Een vak dat vraagt om kennis van zaken, specifieke vaardigheden en een flinke dosis enthousiasme. Wij zijn recruiters die het vak begrijpen, een duidelijke werkwijze hanteren en persoonlijk zijn in onze benadering.

De RecruiterCode is een nonprofit organisatie (stichting) en is mogelijk dankzij financiële ondersteuning van partner. Wij stellen ons onafhankelijk op van deze partners. Wil je ook een financiële bijdrage leveren? Laat dan hier je gegevens achter en we nemen contact met je op.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.