Partners

De RecruiterCode is een nonprofit organisatie en is mogelijk dankzij financiële ondersteuning van partners. Wij stellen ons onafhankelijk op van deze partners. Wil je ook een financiële bijdrage leveren?

Cariero Recruitment Training Sourcing

Cariero is een onafhankelijke organisatie die zich al jarenlang inzet voor het verbeteren van recruitment. We bieden een breed scala aan diensten aan, waaronder recruitment op maat, trainingen en een online platform.

Compagnon

Compagnon, jouw partner voor succes op de arbeidsmarkt. Wij leveren volledige oplossingen voor recruitment, employability en HR-management. Onze naam belichaamt onze ambitie om échte waarde toe te voegen.

De Selectie

De Selectie levert op maat gemaakte recruitment- en recruitmentmarketingkracht. We identificeren wat je al hebt en vullen aan met ontbrekende spelers en tools, om samen de wervingswedstrijd te winnen!

Grassgreener

Recruiters vergeten vaak dat de beste kwalificaties op een cv niet altijd de beste match voor uw bedrijf zijn. GrassGreener Europe’s BarHeim-Methode onderscheidt wervings- en cruciale ontslagcriteria.

Het RecruitingKantoor

HetRecruitingKantoor versterkt dagelijks organisaties met vijftig professionals in recruitment. Onze diensten omvatten recruitment trainees, sourcing-as-a-service, talentpoolen, rpo en interim recruitment, wat resulteert in structureel betere werving en meer controle over recruitment.

Independent Recruiters

Independent Recruiters, dé specialist voor tijdelijke of vaste stafposities. Landelijk actief in bemiddeling voor ervaren en startende HBO en WO professionals, met focus op Finance, ICT, Sales & Marketing, HRM/Recruitment, procurement/inkoop en managementondersteuning.

Intelligence Group

Intelligence Group specialiseert zich in het verzamelen en analyseren van Europese arbeidsmarkt- en wervingsdata. Met onafhankelijk arbeidsmarktonderzoek bieden wij recruiters en intermediairs innovatieve, praktische dashboards en rapporten.

IR Olav

Bij Ir Olav’s Globetrotters geloven we in een betere toekomst voor elk hoogopgeleid Zuid-Afrikaans talent. Wij specialiseren ons in het werven van schaarse talenten voor Nederlandse bedrijven via een Deta-Vast constructie, met kernwaarden: Fun, Authentic, Professional en Caring. We zorgen voor ontzorging in het hele proces.

Latentis

Onze missie is het op vernieuwende en eigentijdse wijze vinden van de beste kandidaten voor beleidsfuncties, managementfuncties en staffuncties binnen het publieke domein. De kandidaat staat bij ons centraal. Een eerlijk verhaal en geen mooie praatjes, met een focus op de latent werkzoekende kijken we naar talenten en persoonlijkheid.

Latentis, als je anders wil…

LEF Recruitment

LEF inspireert kandidaten en werkgevers om na te denken over hun toekomst. We kijken niet alleen naar de huidige match tussen kandidaat en vacature, maar ook naar hun gezamenlijke groeipad voor de toekomst.

Lekkerland

Specialist in on-the-go consumptie en full-service dienstverlener. In vier Europese landen bieden we innovatieve retailoplossingen, op maat gemaakte logistieke diensten en een breed, relevant assortiment aan klanten in diverse branches.

Logistic Force

Logistic Force Recruitment, onderdeel van de Logistic Force groep, werft en selecteert kandidaten voor mbo+/hbo en wo functieprofielen in transport en logistiek, met expertise en focus op vaste aanstellingen. Ook bemiddelen we in interim managers.

Raverecruitment

Ravecruitment is een NEN gecertificeerde payroll organisatie voor kennismigranten. Deze van oorsprong internationale recruitmentorganisatie heeft de kwaliteit van dienstverlening hoog in haar vaandel staan en draagt de ontwikkeling van ons vak een warm hart toe.

Recrout

Recrout.com is een innovatief, Nederlands, HR-tech bedrijf dat data-gedreven matching- en selectie technologie levert voor klanten in de vorm van o.a. een Skills based ATS. Wij geloven in een wereld van objectieve recruitment, waarbij kandidaten worden beoordeeld op basis van hun talent en potentie, niet hun cv’s, leeftijd, afkomst of andere irrelevante selectie factoren. Daarom ondersteunen wij van harte de recruitercode, het professionele referentiekader voor iedere recruiter die staat voor bekwaam en integer recruitment.

Werf&

Sinds januari 2008 professionaliseert en informeert Werf& het arbeidsmarktcommunicatie- en recruitmentgebied. Het begon met de allereerste printeditie en tot februari 2015 verscheen elk kwartaal een nieuwe editie, geschreven door professionals.

Wil jij ook een financiële bijdrage leveren?

Vul hieronder je gegevens in. Wij nemen binnen 24 uur contact met je op.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.