event: ethiek in recruitment met de Recruitercode

31 augustus 2023

Stap binnen in de boeiende wereld waar ethiek het hart vormt van ieder recruitmentproces!

Het begon met een visie – een visie waarin elke kandidaat met oprechte aandacht wordt behandeld, waarin eerlijkheid en integriteit de norm zijn en waarin recruitment een positieve impact heeft op zowel bedrijven als sollicitanten. Deze visie is de drijfveer achter “Ethiek in Recruitment met de Recruitercode”.

Op deze dag brengen wij inspirerende sprekers en gepassioneerde professionals samen om een nieuw hoofdstuk te schrijven voor ons vakgebied.

Welke paragrafen vormen dit hoofdstuk?

  • Een inspirerende spreker die jou meeneemt in de wereld van ethische kwesties in het recruitmentproces. Ontdek hoe ethiek een verschil kan maken.
  • Experts met diverse achtergronden nemen je in een panelgesprek mee op reis door de onontdekte gebieden van innovatieve technologieën en ethisch recruitment. Zij laten de mogelijkheden en uitdagingen zien van moderne technologieën.
  • Tijdens de interactieve workshop “Stellingen die schuren” ontdek jij waar je hart ligt en discussiëren we over ethische dilemma’s die de basis vormen van het recruitmentproces.
  • De laatste paragraaf is episch! We verzamelen alle wijsheden en maken deze tot het nieuwe hoofdstuk. Zo ga jij met een gevulde koffer richting huis.

Dit is echter niet het einde, het is hét begin van een nieuw tijdperk in recruitment en de start van een reeks interessante bijeenkomsten.

Ben jij klaar om samen het recruitment vak nóg mooier te maken? Schrijf je dan nu snel in!

Locatie en programma

 

Locatie: Capgemini Nederland – Reykjavikplein 1 Utrecht

 

Tickets

Koop nu jouw ticket voor slechts €25,- exclusief btw. Het aantal plaatsen is beperkt, dus wacht niet te lang. Aanmelden kan via deze link (die verwijst naar onze partner Werf&: https://recruitmentevents.swoogo.com/ethiek-in-recruitment